Locatie project

Locatie project

Voor het vak Dansmaker hebben we de opdracht gekregen om een locatie stuk te maken. Je bent vrij in de keuze waar je dit doet en met hoeveel dansers je dit doet. Ik heb er voor gekozen om een duet te gaan maken. Twee klasgenoten dansen in mijn stuk. De plek die ik gekozen heb is een grimmig steegje in Tilburg. Het stuk is gebaseerd op een theater duet wat ik al eerder in het jaar gemaakt hebt. Het gaat vooral over hoe je elkaar beïnvloedt in een relatie. Dit kan extreem worden benadrukt maar kan ook in de kleinste dingen zitten. Op dit moment zit ik midden in het makersproces samen met mijn dansers.

Benieuwd naar het eindresultaat geworden? Op maandag 26 juni bent u van harte welkom om mijn locatieproject te komen beschouwen.
Adres: Langestraat in het Steegje
Tijd: 11.30